Retur politik

Returpolitik
Når du shopper online på https://kompagniet1991.dk/ har du 30 dages returret. Du har 30 dage fra den dag du modtager/afhenter din pakke.

Returner varerne i ubrugt med alle originale prismærker på, emballage mv. Vi påtager os retten til at refundere mindre end købsbeløbet, hvis ovenstående ikke er overholdt, hvilket normalt vil være 0 kr, hvis vi vurdere at vi ikke kan sælge den igen. 

Du er selvfølgelig velkommen til at prøve det på for at vurdere størrelse, pasform mv. uden at det har indflydelse på værdien. 

Prisen for en returlabel er 49 kr.
Det vil blive fratrukket dit tilgodehavende ved tilbagebetaling af pengene. 


Hvordan returnere man?
Du har 3 muligheder for at returnere:

Mulighed 1
1. Pak dine varer du ønsker at returnere i posen eller æsken du har modtaget det i.
2. Udfyld retursedlen der var med din ordre og put den i pakken
3. Send en mail til shop@komp1991.dk og bestil en returlabel til din pakke
4. Print labelen ud og sæt den ovenpå den gamle på pakken eller medbring QR koden på mobil til dit PostNord indleveringssted og de kan hjælpe med label.
5. Indlever din pakke i den nærmeste PostNord shop.

Mulighed 2
Hvis du ønsker at bruge en anden forsendelsesleverandør, så følger du step 1 + 2 ovenfor og sender den til følgende adresse:

Kompagniet af 1991
Elholm 8
6400 Sønderborg
Att. Webshop returnering

Bemærk venligst: Send den med levering til adressen - vi acceptere ikke pakker der sendes til pakke shop eller med COD (cost on delivery - betaling ved levering).
Betalingen for returnering betales af afsender medmindre andet er aftalt med kundeservice.

Mulighed 3
Du kan også returnere pakken fysisk her på vores adresse i Sønderborg (se adressen ovenfor). 

En pakke som ikke bliver afhentet i pakkeshop bliver returneret til os efter 7 dage. Dette bliver vurderet som en returpakke og returbeløbet bliver fratrukket returlabel pris. Hvis du stadig ønsker varerne, skal du lægge ordren på ny. 

Hvordan bytter man sine varer?
Hvis du ønsker at bytte din varer pga. forkert str., farve etc. følger du retur proceduren ovenfor og bestiller en ny på shoppen. 

Refundering
Beløber bliver refunderet til det samme kort som der blev brugt til købet. 


Reklamation
Alle produkter der er købt på kompagniet1991.dk er dækket af den danske købslovgining, der betyder at du som forbruger har 24 månders reklamationsret hvis det findes berettiget og ikke pga. forkert brug af produktet eller anden skadelig adfærd. En reklamation skal altid gives indenfor rimelig tid efter at defekten er fundet. 
Godkendte reklamationer vil i de tilfælde det er muligt, kunne byttes til en ny vare og ellers refunderes beløbet. Refundering vil ske på det kort som der er brugt til betaling af ordren. 
Når du gerne vil indgive en reklamation kan du kontakte vores kundeservice på shop@komp1991.dk eller på 7412 0154 og vi vil hjælpe dig videre.