Konkurrence politik

Arrangør
Kompagniet af 1991
Elholm 8
6400 Sønderborg

Konkurrencer afholdt på Facebook eller Instagram er ikke sponsoreret, godkendt, administreret af eller associeret med Facebook.

Hvem kan deltage
Alle over 18 år kan deltage i konkurrencerne. Medarbejdere og familie til Kompagniet af 1991 kan ikke deltage.

Sådan deltager du
Følg instruktionerne i konkurrenceannoncen på Facebook, Instagram eller hjemmesiden om, hvordan du deltager i konkurrencen.

Præmier
Præmien vil blive beskrevet i hver konkurrenceannonce. Medmindre andet er angivet, kan præmierne ikke omveksles til kontanter eller andre varer. Præmien vil blive sendt med posten til den adresse, vinderen har opgivet til os. Eventuelle udgifter til forsendelse, skatter og gebyrer i forbindelse med præmien betales af Kompagniet af 1991. Hvis præmien er et gavekort, er det gyldigt i 3 måneder.

Vindere
Vinderen/vinderne findes tilfældigt blandt alle deltagere, der har opfyldt instruktionerne. Vinderen/vinderne vil blive kontaktet direkte via Instagram, Facebook eller e-mail, afhængigt af det medie, hvor konkurrencen er blevet afholdt. Når du deltager i konkurrencer på enten Facebook eller Instagram, accepterer du samtidig, at du kan blive kontaktet gennem disse medier, hvis det er nødvendigt i forbindelse med din deltagelse, og at dit navn kan blive offentliggjort på dette medie i forbindelse med annonceringen af vinderen/vinderne.

Hvis vi ikke har hørt fra vinderen inden for 7 dage efter, at vi har kontaktet personen i spørgsmål, vil der blive udpeget en ny vinder.

Brug af personoplysninger
De data, der indsamles i forbindelse med en konkurrence, bruges kun i denne sammenhæng, medmindre andet er angivet.